Välkommen till Restaurang Ekeby
Ekebys mycket uppskattade restaurang är öppen för allmänheten. Här kan du njuta av fantastisk mat och dryck till ett bra pris.
Restaurangen drivs av elever och lärare på skolan som en del i vår utbildning. Restaurangen har fullständiga rättigheter. Telefon till bordsbokning 018-727 28 83.
Välkommen till Ekeby Restaurang!
Välkomna till vår lunchservering.
Tel bordsbokning 018-727 28 83
Bokning kan ej göras via röstbrevlådan.
Öppet 11.30 – 12.45
v.9 Ons, to, fre ( 26/2 - 28/2 )
v.10 Ons, to, fre ( 5/3 - 7/3 )
v.11 Ons, to, fre (12/3 – 14/3 )
v.12 Ons, to, fre (19/3 – 21/3 )
v.13 Ons, to, fre ( 26/3 – 28/3 )
v.14 Ons, to, fre ( 2/4 – 4/4 )
v.15 Fre (11/4 )
Husman vecka 11-12 meny
Råraka - Råraka med forellrom, rödlök, Crème fraiche och citron
Gravlax - Gravad lax med dillmajonnäs, kavring och syrad lök
Rimmad torsk - Rimmad torsk med äggsås, kokt potatis och knaprig panko
Wallenbergare - Wallenbergare serverad med potatispuré, brynt smör och ärtor
Kroppkakor - Svamp, lingon och brynt smör
Punchparfait - gräddfil, kola och maräng
Pannkaka - serverad med glass, sylt och grädde
Varmrätt: 120:- , Tvårättersmeny: 140:-, Trerättersmeny: 160:-
Inkl. bröd, smör, sallad, kaffe och bordsvatten
Italien vecka 13-14 meny
Bruschetta - Bruschetta med tomat och mozzarella
Carpaccio - Carpaccio med parmesan, tryffel, krutonger och torkad tomat
Torsk - Stekt torsk med gremolata, gnocchi, kapris och oliver
Osso Bucco milanese - Brässerat kalvlägg med saffransrisotto, tomatsås och gremolata
Blomkål och gnocchi - Blomkålspuré, svarta oliver och salvia
Mandelkaka och apelsin - Mandel financier, apelsinfiléer, mascarpone och mandlar
”Affogato” - Vaniljgelato, kaffesås, maräng
Varmrätt: 120:- Tvårättersmeny: 140:- Trerättersmeny: 160:-
Inkl. bröd, smör, sallad, kaffe och bordsvatten
Välkomna till våra temakvällar!
Tel bordsbokning 018-727 28 83
Årets kock vecka 15
Vecka 15 gästar Årets kock 2023 Desirée Jaks i samarbete med Arla och Menigo vårt kök för att tillsammans med våra elever tillaga en fyrarätters avsmakningmeny. Maten serverar våra elever i restaurangen torsdag kväll och fredag lunch.
Restaurangen är öppen:
Torsdag 10/4 från 18.00
Fredag 11/4 lunch från 11.30
Pris:
Meny 350 kr, Dryckespacket med alkohol: 250 kr, Dryckespacket utan alkohol: 150 kr
7-8/5 Tema sparris
Sparriskväll avsmakningsmeny 475 kr
Dryckespaket 300 kr
Dryckespaket alkoholfritt 250 kr
14-15/5 Tema fransk bistro
Start 18.00
Förrätter 100-140 kr
Huvudrätter 200 kr
Desserter 75 kr
Osttallrik 140 kr