Välkommen till Restaurang Ekeby

Ekebys mycket uppskattade restaurang är öppen för allmänheten. Här kan du njuta av fantastisk mat och dryck till ett bra pris.

Restaurangen drivs av elever och lärare på skolan som en del i vår utbildning. Restaurangen har fullständiga rättigheter. Telefon till bordsbokning 018-727 28 83.

Välkommen till Ekeby Restaurang!

Välkomna till vår lunchservering. 

Tel bordsbokning 018-727 28 83

Bokning kan ej göras via röstbrevlådan.

Öppet 11.30 – 12.45

v.9  Ons, to, fre       ( 26/2 - 28/2 )

v.10 Ons, to, fre      ( 5/3 - 7/3 )

v.11  Ons, to, fre     (12/3 – 14/3 )

v.12 Ons, to, fre      (19/3 – 21/3 )

v.13 Ons, to, fre      ( 26/3 – 28/3 )

v.14 Ons, to, fre      ( 2/4 – 4/4 )

v.15 Fre       (11/4 ) 

Husman vecka 11-12 meny

Råraka - Råraka med forellrom, rödlök, Crème fraiche och citron
Gravlax - Gravad lax med dillmajonnäs, kavring och syrad lök

Rimmad torsk - Rimmad torsk med äggsås, kokt potatis och knaprig panko
Wallenbergare - Wallenbergare serverad med potatispuré, brynt smör och ärtor
Kroppkakor - Svamp, lingon och brynt smör

Punchparfait - gräddfil, kola och maräng
Pannkaka - serverad med glass, sylt och grädde

Varmrätt: 120:- , Tvårättersmeny: 140:-, Trerättersmeny: 160:-
Inkl. bröd, smör, sallad, kaffe och bordsvatten

Italien vecka 13-14 meny

Bruschetta - Bruschetta med tomat och mozzarella
Carpaccio - Carpaccio med parmesan, tryffel, krutonger och torkad tomat

Torsk - Stekt torsk med gremolata, gnocchi, kapris och oliver
Osso Bucco milanese - Brässerat kalvlägg med saffransrisotto, tomatsås och gremolata
Blomkål och gnocchi - Blomkålspuré, svarta oliver och salvia

Mandelkaka och apelsin - Mandel financier, apelsinfiléer, mascarpone och mandlar
”Affogato” - Vaniljgelato, kaffesås, maräng

Varmrätt: 120:- Tvårättersmeny: 140:- Trerättersmeny: 160:-
Inkl. bröd, smör, sallad, kaffe och bordsvatten

Välkomna till våra temakvällar!

Tel bordsbokning 018-727 28 83

Årets kock vecka 15

Vecka 15 gästar Årets kock 2023 Desirée Jaks i samarbete med Arla och Menigo vårt kök för att tillsammans med våra elever tillaga en fyrarätters avsmakningmeny. Maten serverar våra elever i restaurangen torsdag kväll och fredag lunch.

Restaurangen är öppen:
Torsdag 10/4 från 18.00
Fredag 11/4 lunch från 11.30

Pris:
Meny 350 kr, Dryckespacket med alkohol: 250 kr, Dryckespacket utan alkohol: 150 kr

7-8/5  Tema sparris

Sparriskväll avsmakningsmeny 475 kr
Dryckespaket 300 kr
Dryckespaket alkoholfritt 250 kr

14-15/5 Tema fransk bistro

Start 18.00
Förrätter 100-140 kr
Huvudrätter 200 kr
Desserter 75 kr
Osttallrik 140 kr

Uppdaterad: