Lokal idrottsutbildning, LIU

Nu kan du söka Lokal idrottsutbildning, LIU, på Lärlingsutbildningen på Uppsala Yrkesgymnasium Ekeby.

För dig som tycker det är kul med idrott. Du behöver inte tillhöra en klubb eller ha idrottsmeriter.

Yrkesprogram som du kan kombinera med idrottssatsning

På lärlingsutbildningen finns sju yrkesprogram som du kan kombinera med LIU:

• handels- och administrationsprogrammet
  • barn- och fritidsprogrammet
  • hotell- och turismprogrammet
  • hantverksprogrammet
  • restaurang- och livsmedelsprogrammet
  • fordons- och transportprogrammet

Du kan välja bland sex idrotter när du studerar LIU på lärlingsutbildningen på Yrkesgymnasium Ekeby:

• fotboll
  • basketboll
  • innebandy
  • handboll
  • bandy

Sök lokal idrottsutbildning, LIU

För att kombinera dina studier med idrott måste du söka lokal idrottsutbildning och ett program.

Ansökningstider

Omvalsperioden till gymnasiet är 29 april–15 maj

Sök till lokal idrottsutbildning, LIU

Du måste också göra en ansökan till Uppsala yrkesgymnasium. Webbformuläret fyller du i här nedan senast 15 maj 2020:

Har du frågor kontakta studievägledare.

Uppsala kommuns hantering av personuppgifter.

Du måste fylla i allt som är markerat med *.

Formuläret kunde inte skickas. Försök igen om en liten stund.

Studie- och yrkesvägledare SYV

Madeleine Engström

Ansvarig för: hotell- och turism (HT), restaurang- och livsmedel (RL), lärlingsutbildningen (LG) och yrkesintroduktion (IM)

Studie- och yrkesvägledare ska hjälpa elever att göra medvetna val när det gäller studier. Studie- och yrkesvägledare arbetar utifrån gällande styrdokument och samarbetar med skolans personal.

Studie- och yrkesvägledare erbjuder vägledningssamtal och ger information om utbildningsalternativ efter gymnasieskolan.